• Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksiin!
  • Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksiin!

Vastuullisuus

Vastuullisuus otetaan huomioon kaikessa työskentelyssämme. Flianen liiketoimintaidea lähti liikkeelle halusta luoda eettinen vaatemallisto, joka tukee kestävää kehitystä. Flianen vaatteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Yrityksen tärkeimpiä arvoja ovat vastuullisuus ja luotettavuus, jotka heijastuvat päivittäisessä toiminnassamme.

Vaatteet on suunniteltu istumaan täydellisesti kantajilleen. Vaatteiden ulkonäöllisestä suunnittelusta vastaamme itse ja vaatteiden istuvuuden takaamiseksi käytämme apuna Tampereen alueella toimivaa SR sarjontapalvelua. Tavoitteenamme on valmistaa vaatteita, jotka säilyvät kauniina sesongista ja pesusta toiseen. Materiaaleina käytämme pääosin laadukkaita luonnonmateriaaleja, joten vaatteet on myös helppo kierrättää. Kankaat valmistetaan Suomessa Pirkanmaan alueella. Yrityksellemme on myönnetty Avainlippu-tunnus, joka kertoo tuotteiden olevan kotimaisia.

Haluamme, että tuotantoketjumme sopii yhteen arvojemme kanssa. Pyrimme olemaan kaikessa liiketoiminnassamme läpinäkyviä, eikä tuotantoketjuumme kuulu mitään, mikä ei kestä päivänvaloa. Vaatteet valmistetaan Tampereella ja tiedämme ketkä vaatteemme valmistavat ja missä olosuhteissa. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää ja pidämme siitä huolta.

Tuemme omalla työllämme muita Pirkanmaan alueen yrittäjiä. Haluamme mennä kohti puhtaampaa ja läpinäkyvämpää vaateteollisuutta, unohtamatta kuitenkaan tyyliä, laatua ja mukavuutta!