• Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksiin!
  • Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksiin!

Usein kysytyt kysymykset

Olemme koonneet tähän usein kysyttyjä kysymyksiä vaatteiden valmistuksesta ja toimintatavoistamme. Haluamme, että toimintamme on läpinäkyvää, joten jos jokin asia mietityttää, ole yhteydessä niin kerromme mielellämme lisää.

Vaatteiden valmistus?

Kankaamme ovat Suomessa valmistettua neulosta ja ne valmistetaan Pirkanmaan alueella. Emme pidä suuria varastoja kangasta, vaan ostamme pienissä erissä tarpeen mukaan. Vaatteet valmistetaan Suomessa ompelijoiden käsityönä, tukien suomalaista työtä. Emme pidä myöskään valmiista vaatteista suurta varastoa minimoidaksemme hukkaan heitettyjän vaatteidän määrää. Haluamme, että jokainen valmistamamme vaatekappale pääsee käyttöön ja tämän vuoksi toimitusaikamme saattaa olla normaalia pidempi, sillä valmistamme vaatteita tilausten ja kysynnän mukaan. Kokoja tulee verkkokauppaan kuitenkin koko ajan, joten jos haluamaasi kokoa ei ole saatavilla, sitä todennäköisesti tulee verkkokauppaan pian lisää.

Miten suunnittelette vaatteet?

Suunnittelemme vaatteet itse. Teemme jatkuvasti kehitystyötä ja uusia malleja tulee koko ajan lisää. Etsimme inspiraatiota kaduilta, kuvista ja kaikesta kauniista ympäriltämme! Vaatteet on suunniteltu käytettäväksi pitkään, joten viimeisimpien trendien perässä emme kulje, vaan haluamme että vaatteet säilyvät sesongista toiseen. Hiomme vaatteita ja yksityiskohtia tarkasti, ennen kuin alamme valmistaan sitä. Haluamme, että vaatteet istuvat täydellisesti kantajilleen ja ovat mukavia käyttää arjen askareissa. Vaatteiden sarjonta tapahtuu Tampereella sarjontapalvelussa, jonka kanssa teemme tiivistä yhteistyötä. Onnistunut kaavoitus on avainasemassa vaatteen istuvuuden takaamiseksi.

Miksi teillä on värivaihtoehtoja niin vähän?

Meillä on aluksi värivaihtoehtoja vain muutamaa. Tarkoitus on lisätä väriskaalaa tuotteissa mahdollisuuksiemme mukaan ja suunnitella myös värikkäitä vaatteita tulevaisuudessa!

Valmistatteko mittatilaustyönä vaatteita?

Emme valitettavasti valmista mittatilaustyönä vaatteita. Vaatteillamme on valmiit kaavat ja ompelijamme tekevät vaatteet sarjatuotantona, joten mittatilaustöiden vastaanottaminen ei onnistu tällä hetkellä.

Onko teillä miesten vaatteita?

Meillä ei valitettavasti ole vielä miesten vaatteita, mutta suunnitteilla on kyllä. Suunnitteilla on myös nuorille (10-15v) suunnattu vaatemallisto. Pysy siis kuulolla!

Onko teillä myymälää?

Flianella ei ole kiinteää myymälää, josta vaatteita voisi ostaa, vaan ostaminen tapahtuu verkkokaupan kautta. Toimistomme sijaitsee Tampereella, jossa päivystämme arkisin klo 9-16. Varastomme sijaitsee myös Tampereella samassa paikassa toimistomme kanssa.

Jos jokin asia jäi mietityttämään sinua, ota rohkeasti yhteyttä niin palaamme asiaan!